Hypothecaire lening

Persoonlijke lening

Welke hypothecaire lening voor uw project?
De aankoop en/of renovatie van een nieuwe woning is vaak een parcours met hindernissen.
We helpen u graag en zorgen ervoor dat u de juiste beslissingen neemt.

In welke situaties kan je een hypothecaire lening afsluiten?

Mijn eerste huis

Een huis of een appartement kopen doe je niet zomaar. Hoe beter je jezelf informeert, hoe groter de kans dat je doorheen dit proces de juiste beslissingen neemt. We helpen je door dit proces. Er zijn wat voorwaarden waaraan je dient te voldoen vooraleer je kunt overgaan tot de aankoop van een woning. Werkstabiliteit is bv een heel belangrijk element. Hoeveel euro kun je zelf investeren in jouw project? Ook dat zal bepalen wat mogelijk is.

Renoveren

Je kunt de kosten voor renovatie meteen ook ontlenen als je je woning aankoopt. Anderen kiezen ervoor om een renovatie pas later in te plannen. Als je een woning aankoopt dan hoort daar een energie-prestatie-certificaat (EPC) bij. Dit vertelt iets over hoeveel energie je zal nodig hebben om comfortabel te wonen. Hoe hoger dit getal, hoe meer energie je zal verbruiken. De effecten van een renovatie waarbij je het EPC-getal kunt verlagen blijven dus voor altijd doorlopen.

De overheid helpt!

Er bestaan heel wat mogelijkheden om de kosten wat te temperen. De verschillende overheden van ons land zetten in op dit thema. Zo bestaan er subsidies voor tal van technische installaties, isolatiesubsidies, verlaagd BTW-tarief, verlaagde registratierechten,…. We tonen je graag de weg naar de bestaande regelgeving!

Herfinanciering

Je sloot eerder al een woonlening af maar je wenst te herfinancieren. Wanneer is het zinvol om te herfinancieren?

Stel Stel je hebt nog een woonlening lopen met een rentevoet van 2,9% Deze lening loopt nog 8 jaar. De kans is groot dat je in dit voorbeeld met een herfinanciering geld uitspaart. Een bestaande lening vervroegd terugbetalen om een nieuwe lening af te luiten aan een legere rentevoet genereert kosten. Zo vraagt de bank van de eerste lening een wederbeleggingsvergoeding van de interest van 3 termijnen. Daarnaast zal je voor de nieuwe lening ook dossierkosten moeten betalen. Deze nieuwe lening zal tot slot ook nog bij de notaris worden bevestigd. Ik hoor je al denken “loont het dan wel de moeite ?” Dat is een rekensommetje dat we graag voor jou maken.

In het leven hebben we soms dringend geld nodig om onvoorziene kosten te kunnen dragen. Soms hebben we ook voorziene uitgaven en plannen, denk bv. aan een reis of een huwelijk. Of misschien heeft u beslist om uzelf die nieuwe tv te gunnen.

De persoonlijke lening op afbetaling is daarbij het meest geschikte middel, dat u kan helpen met een dringende geldbehoefte.

Dankzij een rijke ervaring van meer dan 25 jaar is Zakenkantoor Demoor expert in alle soorten van leningen. Ons team van geschoolde professionals zal samen met u op zoek gaan naar de beste oplossing, de beste voorwaarden bij onze verschillende kredietpartners en uw kan uw aanvraag met spoed behandelen.

In welke situaties kan je een persoonlijke lening afsluiten?

Autolening

U wenst een wagen, motorhome, moto,… nieuw of tweedehands aan te kopen? Wij stellen uw kredietdossier samen aan de beste voorwaarden en helpen u uw droomwagen aan te kopen.

Krediethergroepering

Heeft u meerdere leningen op afbetaling en/of dure kredietkaarten in omloop en wenst u deze samen te voegen om uw maandlast te verlagen? Wij bieden u de oplossing op maat.

Kleine werken huis of tuin

U wenst uw woning of appartement op te frissen of te verbouwen? Wij stellen u oplossingen voor op maat. U hoeft enkel nog uw project en dromen uit te voeren!

Medische kosten

Zit u met onverwachte medische kosten? Hebt u nood aan een nieuw gebit?

Juridische kosten

Heeft u onvoorziene kosten of zijn de belastingen net iets te duur? Wij helpen u met een persoonlijke lening, zodat u zorgeloos uw kosten kan financieren.

Studiekosten

Kan u moeilijk in één keer alle studiekosten betalen? Geen probleem. Zakenkantoor Demoor helpt u op weg met een studielening.

Huiscomfort

Bent u van plan een zetel, keukenrobot of nieuwe gordijnen te kopen? Zakenkantoor Demoor maakt het mogelijk met een persoonlijke lening op maat.

Familiale omstandigheden

Heeft u budget nodig voor een familiale omstandigheid zoals een geboorte, vrijgezellenparty, huwelijk of overlijden?

Diverse kosten

Ook voor diverse kosten komen persoonlijke leningen in aanmerking.

Lening nodig?

Wij staan klaar om u verder te helpen.

Meer info

Onze partners